Turneul lui SirBlues. Partea a III-a

Câteva impresii despre Pancevo…

Ați spune că un orășel ca Pancevo nu are prea multe de oferit. Poate că așa și este… Și totuși, o scurtă plimbare prin localitate ne-a făcut realmente plăcere. Iată câteva instantanee cu străzile și oamenii, așa cum i-am văzut noi în timpul celor două zile pe care le-am petrecut la Pancevo – înainte și după concertul lui Vali Răcilă.

Vestita cărămidă de Serbia, de culoare galbenă este prezentă la tot pasul:

 

La fel și mașinile vechi – cum rar vezi pe străzile Timișoarei. Am făcut fotografii la multe dintre ele, ni s-au părut foarte drăguțe.

Am observat natura, arhitectura:

   

 

 

Ne-am uitat la oameni:

Și cel mai important – am interacționat cu ei printr-un promo cu totul neobișnuit: până a explicat la ce concert îi așteptăm seara, Alin a oferit și o mână de ajutor la cărat lemne… just for fun! De fapt… chiar a umplut 2 roabe de lemne! Muncă, ce mai! Promo serios 🙂

 

Și sigur că nicio vizită, în nicio țară nu poate avea loc fără a te bucura de vreo băutură locală!

Cum spunea cineva… dacă vrei să te bucuri de un loc, dacă vrei să îl cunoști cât de cât atunci când îl vizitezi… fă cunoștință cu oamenii. Vorbește CU ei, vorbește CA ei, gustă ceea ce mănâncă ei… bea ceea ce beau ei!

Am interacționat până și cu pisicile!

Asta a fost Pancevo… așa cum am văzut-o noi. A doua zi după concert am plecat devreme la Timișoara, pentru că trebuia să ajungem în aceeași zi la un botez. SirBlues și familia au mai rămas, pentru că în seara de sâmbătă mai avea loc un concert în satul Crepaja, unde există – da, știm că sună ciudat – un club de blues! Într-un sat!!!

Dar despre cele două concerte din Serbia, într-o postare viitoare!

www.kabaitan.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + twelve =