Anul 2023, anul capitalei, s-a terminat. Gata…

Eu am văzut lumina zilei la Timișoara, în 1983. Mă simt timișoreancă până-n străfunduri. Iubesc orașul acesta, și nu de ieri, de azi; de demult… Pentru mine, Timișoara reprezintă unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, un loc care MIE pur și simplu mi se potrivește. Pentru mine, Timișoara este ACASĂ.

Anul 2023 și titlul de capitală culturală europeană au reprezentat o foarte mare bucurie: am trăit anul acesta la maxim, și deși nu mă aflu în permanență în Timișoara, ci îmi împart viața între două locuri, am fost prezentă deseori la evenimentele capitalei, deși efortul logistic și financiar nu a fost unul mic. Dar mi-am dorit asta, așa că am făcut tot posibilul!

Am fost la o mulțime de evenimente și am fost prezentă și la încheierea oficială a capitalei. Am trăit emoții foarte puternice.

Prin intermediul acestui blog, a paginii mele de Facebook și a paginii mele de pe Instagram, tot anul am promovat cu mare fervoare evenimentele capitalei – și aș dori să menționez că NU am avut niciun fel de înțelegere sau colaborare în acest sens. Nu că asta ar fi fost un lucru rău, și nu că nu mi-aș fi dorit, ci pur și simplu așa s-a întâmplat!

Tot ce am făcut, am făcut din SUFLET și din convingere, pentru că așa mi s-a părut normal: să încerc să ajut și eu. Era proiectul nostru, al tuturor timișorenilor. Am considerat că fiecare mic gest și efort contează!

Am adorat acest an. Sunt tristă că s-a terminat. Dar cu certitudine nu îl voi uita niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + eight =