antal váradi judit

Atelierul lui Judit, un loc în care se pictează flori și povești

În atelierul din Târgu Mureș al lui Antal-Váradi Judit se pictează flori și povești: pe sticlă, pe ceramică, pe lemn. Uneori și pe mobilă sau pe fereastră. Sau pe mătase! Nimic din ceea ce se dorește a fi decorat de către Judit, nu are de așteptat prea mult. Face asta din suflet, pentru că crede cu tărie în faptul că lucrul manual ne face mai frumoasă nu doar lumea fizică, ci și cea sufletească.

antal váradi judit

„Eu cred în lucrul manual, în farmecul pe care îl are și care nu poate fi imitat. Cred că viitorul este al artizanilor, nu al producătorilor în masă. Oamenii vor avea, întotdeauna, idei și gusturi proprii, iar ceva realizat într-o fabrică nu va fi, niciodată, așa cum este ceva făcut manual”, spune Judit.

Pictură pe sticlă, pe ceramică și pe lemn

Judit pictează – de regulă, cu motive tradiționale ungurești – obiecte realizate din sticlă, ceramică sau lemn: pahare, carafe, căni, farfurii decorative, ceasuri unicat ș.a.m.d. Foarte potrivite pentru a fi oferite cadou, dar și personalizabile!

pictură

Bineînțeles că din oferta sa nu lipsesc nici globurile de Crăciun pictate manual.

glob pictat manual

glob crăciun pictură

Cel mai mult îi place să picteze corpuri de iluminat, din sticlă. Imaginația sa nu are elimite, iar inspirație găsește în cele mai diverse locuri și timpuri: India, perioada hippie… Lămpile acestea conferă o atmosferă foarte plăcută serilor petrecute în intimitatea căminului.

pictură manuală

„Lampa decorate cu motive de inspirație indiană a fost ca un vis devenit realitate: când mă uit la această veioză, am impresia că sunt în India. Aud elefanții și ritmurile indiene, văd femeile îmbrăcate în haine intens colorate, simt căldura soarelui pe piele.”

Una dintre cele mai interesante comenzi primite a fost aceea de a picta o chitară electrică: proprietarul acesteia și-a dorit ceva personalizat.

Pictură pe piese de mobilier

Unul dintre lucrurile pe care le face cu cea mai mare plăcere este aceea de a recondiționa și picta piese de mobilier.

lucru manual

mobilă pictată manual

mobilă pictată manual

pictură

Pictură pe material textil

Judit pictează și pe material textil. Oferta sa include, de exemplu, eșarfe din mătase. Sunt absolut superbe!

eșarfă pictată manual

Dacă aveți de cumpărat un cadou, puteți apela cu încredere la Judit. Dacă nu are ceva potrivit pentru voi, cu siguranță că vă poate face ceva la comandă, chiar personalizat! O găsiți aici.

*
Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =