Paște 2016: keep it simple!

De Paște am, întotdeauna, mult mai puține decorațiuni – în comparație cu Crăciunul, de exemplu. Practic, așez câteva lucruri pe masă și pe comodă – și cam atât! Cel mai important lucru este că acasă grădina înflorește toată: este plină de narcise și lalele!

***

În apartament fac întotdeauna un „pom de ouă”, așa cum se obișnuiește în zonele germane. Aleg crengi înmugurite sau mâțișor. Anul acesta am cumpărat mâțișor:

pom ouă

mâțișorTot anul acesta am expus pentru prima oară iepurașii aceștia, croșetați de mama mea. Îi ador!pom paște Ouăle sunt din plastic, le-am cumpărat mai demult și tot am în plan realizez unele mai speciale, handmade. Poate la anul…

paște Sub „pom” am un coș plin cu… ouă de polistiren îmbrăcate în lână pufoasă. Ouă fluffy!paște Pe comoda din living am așezat câteva decorațiuni noi, cumpărate anul acesta, fără vreo legătură cu Paștele, de fapt. Totuși, pentru că au un aer fresh, se potrivesc. Mi se par așa, de primăvară… cu stropul acela de galben pal.

home sweet home  Alături de aceste căsuțe și de suportul de lumânări am așezat mini-suportul meu de tort, pe care am pus niște ouă cumpărate anul acesta: sunt coji de la ouă de prepeliță.

ouă prepeliță

Pe comodă am mai agățat și doi iepurași din material textil, cumpărați de la o librărie:

iepuraș

Dacă ești în căutare de inspirație pentru decorațiunile de Paște, citește aici articolul despre cum să creezi atmosferă de Paște cu materii prime cât mai sub semnul naturalului.

Pregătire plăcută! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =