O lume de poveste, plină de povești: Wondernest – Quilted Stories

„Cu mult timp în urmă, în mijlocul pământului trăia o familie fericită de elefanți. Locuiau într-o pădure specială, unde pe copaci creșteau doar frunze galbene. Pentru că vremea era capricioasă, purtau mereu cu ei niște mici umbreluțe… Dacă începea să plouă, deschideau umbrela; dacă era soare puternic, la fel, deschideau umbrela… Te rog, continuă tu povestea! Spune-i-o copilașului tău, căci poveștile au rolul de a liniști, totodată reprezintă și o experiență intimă, emoțională, pe care tu, părintele, și copilul tău, o puteți avea împreună. Zilnic.” 

wondernest logo

Sunt cuvintele prin care Wondernest – Quilted Stories face prezentarea acestui set de lenjerie de pat pentru bebeluși. Include tot ceea ce este necesar celui mic: cearșaf, pernă, plăpumioară și apărătoare pentru pătuț. Arată cu adevărat de poveste, fiind totodată și plin plină de povești: visul oricărui părinte care caută ceva cu adevărat deosebit pentru patul copilului său.

Creați împreună lenjeria de pat la care tu visezi!

Wondernest – Quilted Stories oferă o întreagă varietate de produse quilt: seturi complete de lenjerii de pat pentru bebeluși și copii, pături, perini, jucării din material textil, toate realizate cu cea mai mare grijă și dragoste, pentru a oferi calitate. Produsele pot fi cumpărate la set sau separat, de pe stoc sau la comandă. Să vă arăt câteva dintre ele.

lenjerie de pat quilt

Alte lucrușoare adorabile de la Wondernest – Quilted Stories

Perinile decorative sunt și ele adorabile, moi și pufoase, din materiale foarte plăcute la atingere, în culori foarte plăcute pentru ochi. O adevărată încântare pentru orice părinte și copil!

perna casuta

Sau păpușile acestea drăgălașe…

papusi wondernest

Când mă uit la produsele astea, primul cuvânt care îmi vine în minte este delicatețea. Se vede că sunt realizate cu multă imaginație și multă grijă, culorile sunt combinate cu mult gust și talent, pur și simplu îți vine să strângi produsele acestea în brațe. Cred că este o încântare ca, atunci când ești așa de mic și „neajutorat”, să te cuibărești în aceste lenjerii atât de frumoase și plăcute.

patura cu vulpe
Pătură cu vulpe și copac

Un cuib pentru bebeluși? Da!

Una dintre produsele care m-a lăsat pur și simplu mută de uimire, este… cuibul pentru bebeluși. Mi se pare o idee extraordinară! Chiar nu glumesc, tot ceea ce am văzut la Wondernest – Quilted Stories m-a impresionat deosebit. Dar cuibul ăsta… pfff!

Se vede cu ochiul liber cât de comod poate dormi bebelușul în acest #babynest. Este ceva foarte potrivit și pentru a fi oferit cadou la prima vizită sau la un botez. Chiar este ca un cuib: oferă protecție sugarului și îi ține totodată de cald; deși în acest cuib, copilul se află în maximă siguranță, totuși are parte și de libertate de mișcare. În România, cuibul pentru bebeluși este deocamdată ceva destul de nou, mai puțin cunoscut; în țările scandinave (desigur!) este folosit de decenii întregi.

babynest
Cuib pentru bebeluși

Unul dintre obiectivele care sunt bifate prin acest cuib este acela de a asigura nou-născutului un locșor în care să se simtă în siguranță, „acasă”. Imaginați-vă numai: plecați undeva, în vizită, la bunici sau în concediu, dar copilul poate dormi în locul lui obișnuit. Patul nu l-ai (prea) putea lua cu tine, însă acest cuib, da. Astfel, cel mic poate dormi, întotdeauna, în „pătuțul” lui propriu, oriunde s-ar afla și orice moment al zilei ar fi atunci când îl apucă somnul.

Cine se află în spatele acestor produse minunate?

Naomi Bartha din Târgu Mureș. Ea însăși părinte: mama unui băiețel. Designul produselor îi aparține, însă bineînțeles că ascultă și dorințele clienților ei. În procesul de lucru apelează la diverse tehnici de lucru pentru ca toate produsele să fie unice, speciale. Alege materialele cu mare grijă, doar textilele de calitate pot fi luate în considerare atunci când face aprovizionare cu metraje.

Poveștile au rolul de a liniști, de aceea, produsele lui Naomi sunt întotdeauna pline de povești, fie că povestea este spusă prin intermediul culorilor sau al unor personaje sau animalele. Totul se face cu gândul la clientul final: copilașul care va beneficia de acel produs quilt.

naomi bertha
Naomi Bartha și fiul ei

Am lăsat la final cireașa de pe tort

Anul 2019 va aduce noutăți la Wondernest – Quilted Stories. Una dintre cele mai noi produse lansate pe piață este această cuvertură de pat, minunată tocmai prin… lipsa culorilor! Naomi spune că a lucrat la ea „câteva ore” bune, dar simte că a meritat. Așa zic și eu! Numele este Wholecloth Quilt, o noutate în România, iar pentru Naomi, primul quilt cu o mărime așa de mare (2,35 x 2,10m). Un produs elegant, cu un design modern, minimalist, totuși, cumva, tradițional. În același stil, Naomi mai face ceva absolut nou în România: apărătoare quilt pentru pătuț.

aparatoare patut
Apărătoare quilt pentru pătuț
Wondernest – Quilted Stories este pe Facebook, Instagram și Etsy. Dacă doriți să cumpărați/comandați ceva, scrieți un mesaj privat.
*
Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

One thought on “O lume de poveste, plină de povești: Wondernest – Quilted Stories”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =