mobila pentru copii

Mobila și decorațiunile de la Babur Design îți vor însufleți casa!

Ești în căutare de mobilă și decorațiuni pentru camera copilului? Vrei ceva simplu, dar de mare efect? Îți place stilul minimalist? Cuvântul Montessori nu îți este străin? Atunci, BABUR Design poate fi ceea ce cauți! Sunt produse „altfel” decât cele pe care le găsești în majoritatea magazinelor. Astfel că, dacă alegi să cumperi de aici, camera copilului tău va arăta, cu adevărat, ca în reviste! Designul lor va înveseli și însufleți casa voastră.

 

babur design mobilă

La BABUR Design, cei mici sunt mereu, acolo, în gândul creatorilor de mobilă și decorațiuni. Toată mobila este din lemn masiv. Jucăriile și decorațiunile sunt ecologice. Adorabile și pline de personalitate. Tot ceea ce se creează la BABUR Design se face cu multă iubire și cu multă atenție, căci adevărata mulțumire vine atunci când clienții și copiii lor se bucură din plin de produsele livrate. Pătuț Montessori, măsuță și scăunele din lemn masiv, rafturi, pufuri, jucării din lemn, apărător pătuț… Să vedem câteva exemple de produse!

Pătuțuri Montessori pentru copii

Pătuțurile Montessori oferă un spațiu creativ pentru copilul tău. Perfecte pentru copiii de 3-7 ani, aceste piese de mobilier urmează principiile educaționale Montessori și susțin formarea independenței celui mic! Acesta nu este doar un simplu pat – ci ajută la dezvoltarea prichindeilor, oferind un spațiu optim atât pentru odihnă, cât și pentru joacă.

Măsuțe și scăunele pentru copii 

Designul acestor măsuțe și scăunele a fost realizat cu gândul la niște copii foarte creativi. Aceste seturi se adresează tot copiilor de 3-7 ani și sunt perfecte pentru a adăuga un spațiu de joacă încăperii. Mobila este creată în așa fel încât să inspire copiii și să le stimuleze imaginația.

Rafturi pentru camera copilului (și nu numai)

Aceste rafturi simple, dar de mare efect sunt un adevărat eye-catcher! Se numesc TeePee Shelves și sunt menite să decoreze camera copilului (sau orice altă cameră), oferind un spațiu potrivit pentru a expune jucării sau elemente decorative micuțe. Sunt disponibile în mai multe mărimi și culori.

Fotolii-puf pentru copii (și nu numai)

Din ofertă nu puteau lipsi adorabilele fotolii-puf, ușoare de mutat dintr-un colț în altul sau dintr-o cameră în alta, în funcție de nevoi! Este un produs foarte stylish, ceva ce copiii vor adora!

Băncuțe pentru copii

Un alt produs BABUR Design este băncuța pe care există o mică suprafață (hm, nici nu este atât de mică!) pe care copilul tău își poate da frâu liber creativității! Dacă vrea, poate schimba în fiecare zi aspectul băncuței sale, desenând pe ea, cu creta, tot ceea ce îi trece prin cap. Mega idee! În plus, lada băncuței este foarte potrivită pentru a „înghiți” toate jucăriile celui mic, fiind un excelent spațiu de depozitare.

Jucării și decorațiuni

La BABUR Design mai găsești jucării din lemn sau din material textil, decorațiuni pentru camera copilului, corturi pentru joacă… Iar dacă nu te poți hotărî ce cadou să cumperi cuiva drag, poți apela la un voucher!
BABUR Design este o afacere de familie, în spatele căreia se află Izabella și Ferencz Demeter. Designul și producția mobilei și a decorațiunilor se face în micul lor studio creativ din Sovata (județul Mureș), în apropiere de Lacul Ursu. Împrejurimile, natura frumoasă din zona aceasta îi inspiră, astfel că toate produsele BABUR Design sunt unele non-toxice, realizate în cadrul unui proces etic, numai din materiale de calitate.

Designul minimalist al mobilei din lemn de la BABUR Design o face potrivită pentru a se încadra cu succes în orice tip de spațiu. Multe produse sunt realizate în colaborare cu alți designeri și artizani, din dorința de a susține și alte afaceri mici și independente, ceea ce lărgește și oferta BABUR Design.

Când au creat acest brand, Izabella și Ferencz și-au imaginat o POVESTE PLINĂ DE BUCURIE, o poveste plină de joacă și distracție – o poveste spusă prin intermediul lemnului de esență tare, a materialelor moi și a culorilor luminoase! ❤️

*
Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

3 thoughts on “Mobila și decorațiunile de la Babur Design îți vor însufleți casa!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =