bijuterii

Les Néréides: bijuterii delicate, inspirate de frumusețile naturii

V-am povestit, recent, că la Viena s-a deschis primul magazin din Austria al brandului francez de bijuterii de designer high-end, Les Néréides. Astăzi vreau să vă prezint un pic produsele lor. Sunt atât de multe și atât de frumoase! Dacă vă plac și vouă în egală măsură, treceți pragul acestui mic business, care se află în proprietatea a două românce din Viena, dintre care una este prietena mea.❤️

Magazinul se află în imediata vecinătate a Operei din Viena și a Muzeului Albertina. Indiferent că locuiți în capitala Austriei sau vă aflați doar în vizită acolo, dacă aveți nevoie de un cadou special pentru cineva drag, sau, de ce nu, pentru voi, acesta este locul în care trebuie să mergeți!💍

Patruzeci de ani de bijuterii Les Néréides 

Les Néréides sunt bijuterii de designer. Fiecare dintre piese pornește de la un desen, iar apoi, ele sunt realizate într-un studio din Paris. Iau naștere din alamă, sunt suflate, apoi, cu aur sau platină, iar în final, emailate și pictate manual, cu multă meticulozitate. Les Néréides este o afacere de familie și a fost creată în 1980.

Pentru că în 2020, brandul împlinește 40 de ani, prima dintre colecțiile despre care vreau să vă vorbesc este cel dedicat acestei aniversări. Ocazia este sărbătorită de Les Néréides prin relansarea a 40 dintre cele mai iconice piese, unele care au înregistrat un succes mare de-a lungul vremurilor.⬇️

Piese din colecția “Under the Chestnut Tree”

Bijuterii care trezesc la viață florile toamnei și care celebrează iubirea. O pereche de păsări îndrăgostite, care au inimioare în ciocuri și își construiesc un cuib din perle.

Piese din colecția “Pot Luck!”

Brandul Les Néréides crede în noroc, iar colecția aceasta este una în care trifoiul cu patru foi al bijuteriilor este realizat din pietre de jad. Piese atemporale, foarte elegante.

Piese din colecția “After falling in love with the Eiffel Tower”

Această colecție este un care evocă viața unei dive din Paris. Magia Orașului Luminilor, stil și strălucire, cu cristale albe în formă de stea.

Piese din colecția “Rose Bud”

Aceste bijuterii aduc un omagiu bobocilor de trandafiri care apar primăvara și care înfloresc vara. Regina florilor ne învață cum să așteptăm. În plus, trandafirii sunt flori fragile și efemere, astfel că bijuteriile acestea sunt delicate și romantice.

Mai multe informații despre piesele relansate pentru aniversare, aici. În Austria, unele sunt disponibile doar pe comandă. Dar urmează, acum, câteva dintre colecțiile pe care le regăsiți chiar în magazinul din Viena al Les Néréides.

Colecția “La Diamantine”

“La Diamantine” este una dintre cele mai iconice colecții, realizată din pietre în nuanțe de roz-piersică, foarte strălucitoare. Aceste bijuterii există și în variantă multicolor.

Colecția “Blazing Nature”

“Blazing Nature” este o colecție de bijuterii atemporale inspirate din natură, cu o suprafață texturată, care vă vor aminti de strălucirea soarelui și de puterea focului.

Colecția “Provence Gardens”

Ah, știu că suspinați. Cine nu visează la o călătorie prin Provence? Mda… “Provence Gardens” vă aduce aproape farmecul și frumusețea florilor din această regiune a Franței. Bijuteriile din această colecție întruchipează flori care arată atât de real, încât aproape că simți parfumul dulce al mimozei sau al florilor de portocal.

 

Colecția “Blossom Alphabet”

Bijuteriile din colecția “Blossom Alphabet” sunt unele dintre cele mai potrivite pentru a fi oferite cadou. Cu un colier cu pandantiv cu inițiala celei cadorisite nu poți da greș! Sunt clasice și finuțe, fiind decorate cu flori, frunze și păsări minuscule.

Colecția “A Thousand Pansies”

Deja de foarte mulți ani, panselele au fost unele dintre cele mai inspiraționale flori pentru Les Néréides. Brandul a dedicat și o întreagă colecție acestei flori, dar i-a mai adăugat, în bijuteriile realizate, și violete, și garoafe. Piese fine, foarte colorate și vesele.

💎

Les Néréides

1010 Wien, Tegetthoffstrasse 7

(vis-á-vis de Muzeul Albertina)

Facebook: /lesnereides.vienna
Instagram: /les.nereides.vienna
Pinterest: /lesnereidesvienna

ONLINE SHOP: aici

(Fotografiile din articol aparțin Les Néréides.)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =