La MANDIbo găsiți decorațiuni pirogravate pentru casă

Continuăm astăzi seria de materiale cu artizani maghiari de la care merită să cumpărați cadouri pentru diverse ocazii: zile de naștere, vizite de casă nouă, sărbători. Mergem în județul Bihor, unde Andrea Anna Mados de la MANDIbo Handmade știu că lucrează de zor în perioada asta, pentru a onora comenzile numeroase.

Născută la Târgu Mureș, locuiește în prezent la Salonta, unde are nu doar un atelier de produse handmade, cu care se ocupă de 10 ani, ci predă și limba germană în trei locuri și face traduceri autorizate din limba maghiară în limba germană și viceversa. În plus, organizează târguri pentru artizani, dar participă și la târguri ale altora, în alte orașe. Să vă mai spun că are și doi copii?… ♥️

mandibo handmade

Aham… știam eu, are un secret… Cafeaua! Lăsând gluma la o parte, știți de ce cred eu că aveți nevoie pentru a fi atât de activi și de a duce mai multe proiecte în paralel? De voință și determinare, dar mai ales, de PASIUNE.

MANDIbo
Andrea Anna Mados

Și ea spune că este absolut pasionată de ceea ce face, simte că nimeni nu îi poate lua iubirea pentru lucrul manual. Zece ani de activitate spun, totuși, ceva despre seriozitatea cu care face ceea ce face.

MANDIbo
„Această casă este suficient de curată pentru a fi un cămin sănătos și suficient de dezordonată pentru a fi un cămin fericit”

La MANDIbo găsiți tot felul de obiecte pirogravate pentru a vă decora căminul. Ele sunt personalizabile și potrivite pentru a fi oferite cadou. Pot fi agățate pe ușa de la intrare, cu un mesaj de bun-venit, de exemplu; pot reprezenta un mesaj inspirațional care să fie vizibil în camera de zi, într-un loc de cinste; sau pot conține numele unui copil și să se regăsească în camera acestuia.

Ce este PIROGRAVURA? Arta de a grava, cu ajutorul unui aparat electric de pirogravură, diverse desene și texte pe obiecte, care pot fi din lemn, piele, os etc. Pirogravura tradițională poate fi realizată folosind orice metal încălzit, dar astăzi există tot felul de unelte și mașinării moderne pentru pirogravură.
Perii de păr personalizate cu nume

În afara tablourilor decorative cu diverse mesaje sau nume, Andrea personalizează prin pirogravură diverse obiecte din lemn: cutii, cutiuțe, brelocuri. Practic, orice obiect realizat din lemn sau placaj. Îi mai place și celebra tehnică a șervețelului (sau tehnica decoupage). Dacă aveți idei, luați legătura cu ea prin pagina ei de Facebook, aici sau accesați direct magazinul online de pe Yatta, aici.

Astăzi, la data la care am scris articolul, Andrea s-a trezit în zori, când afară încă mai era beznă. A postat următorul mesaj pe Facebook, alături de o fotografie de tip „work in progress”:

Cine se trezește de dimineață…

1. poate lucra pe întuneric 
2. poate bea mai multă cafea
3. poate vedea o stea căzătoare 

Așa postează ea în general, toate mesajele ei sunt foarte vesele și pozitive 🤗

*

Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − four =