Ilustrațiile realizate de Rebekka Ivácson te duc într-o lume a poveștilor

Astăzi vreau să v-o prezint pe Rebekka Ivácson: designer grafic și artist vizual. Și-a început activitatea în 2013; la început a realizat felicitări, vederi și semne de carte în baza acuarelelor sale. Mai târziu, creațiile ei au început să ajungă și pe caiete, agende, ceasuri, sacoșe pentru cumpărături și insigne. Iar mai nou, și pe bijuterii! După o pauză de 2 ani, timp în care a urmat cursurile unui master în Eger (Ungaria), a reluat realizarea produselor, sub marca IBEL.

rebekka ivácson
Caiet spiralat Helea

Rebekka s-a născut la Târgu Mureș, dar în prezent trăiește și creează la Oradea.  Desenează, pictează, face ilustrații pentru diverse și îi place foarte mult să facă fotografii. A avut numeroase expoziții personale și de grup – în România, Ungaria, Germania, Austria, Slovacia, Danemarca și Suedia. Are la activ mai multe premii și workshopuri de artă, în primul rând din România și Ungaria.

Produsele fabricate în baza desenelor și picturilor sale sunt comercializate, printre altele, pe marketplace-ul Yatta, pe pagina sa de Facebook, pe Behance, pe Etsy, într-o cafenea din Sibiu și o ceainărie din Cluj-Napoca. Aceste minunății nu sunt, însă, activitatea ei principală, ci ceva care o pasionează și îi aduce un plus de venit față de ceea ce realizează ca designer grafic freelancer.

rebekka ivácson
Semne de carte IBEL

Atenția acordată fotografiilor de produs m-a cucerit din prima – asta pe lângă faptul că ilustrațiile sunt absolut spectaculoase și operează cu niște culori și nuanțe superbe. Te duc într-o lume a poveștilor; sunt pur și simplu fabuloase!

Mult de tot îmi plac ilustrațiile sale înrămate, gata de a fi agățate pe perete, precum și seturile de printuri realizate pe hârtie de 300 de grame, gata asortate pe tematică și culori, disponibile în mai multe dimensiuni. Majoritatea sunt potrivite și pentru a decora camera copilului și pot fi oferite cadou. (Alegeți asta, nu personajele Disney din plastic…)

Totul a început când Rebekka desena cu furculiţa pe peretele proaspăt zugrăvit de către părinţii săi ?

rebekka ivácson
Rebekka Ivácson și agenda Swing

Apoi a continuat să deseneze și la grădiniță – de data aceasta, cu creioane sau vopsele. Și nu a mai încetat niciodată! A dat admitere la liceul de artă, apoi a continuat studiile, obținând atât licența, cât și masterul tot în domeniul artelor vizuale.

Când termină câte o lucrare și ajunge, apoi, să vadă produsele decorate cu creațiile sale, este mulțumită și fericită ♥️

*

Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 2 =