animale handmade

Füley, locul în care găsești figurine moi și pufoase, foarte adorabile!

Ceea ce face Bató Boglárka din Vlăhița este, pur și simplu, vis! Când privești figurinele sale unicat, realizate din lână moale și pufoasă, nu poți exclama altceva, decât: a-do-ra-bi-le! Produsele ei m-au cucerit de la prima vedere. Mai ales că lâna îmi este cunoscută și mie, căci am lucrat și eu, foarte puțin timp, cu lână. Tocmai de aceea, știu că este un material foarte maleabil și versatil, dar și destul de dificil, care necesită multă pricepere. Boglárka ȘTIE. Sub brandul Füley, face minuni.

füley

handmade bato boglarka

Îngeri…

Unul dintre produsele care se bucură de cel mai mare succes este… figurina înger păzitor. În lumea aceasta nebună, în care ne pasc tot felul de lucruri, să ai o figurină înger păzitor îți dă, probabil, sentimentul unei oarecare siguranțe. Figurinele acestea sunt foarte potrivite (și) pentru a fi oferite cadou – sugarilor, copiilor, dar și celor mari, de ce nu? Agățate de marginea patului, vor transmite energii pozitive, lâna fiind un material natural, sănătos, care respiră și care îți aduce un vibe bun în casă.

ingeri din lana

Delicatețe

…este un alt cuvânt care îmi vine în minte atunci când mă uit la o figurină Füley. Revin la îngeri, care sunt foarte potriviți și ca ornamente pentru Crăciun, aceste figurine putând fi agățate, cu ușurință, în brad. Sunt atât de delicate!

Grijă…

Pe fiecare produs realizat de Boglárka se vede grija cu care aceasta se apleacă asupra creației sale. Detalii perfecte, imperfecțiuni perfect la locul lor – doar atât cât este necesar pentru ca produsul să rămână unul unicat, pe care se vede că a fost realizat manual, și nu în serie, de roboți sau de linii de producție.

jucarie din lana

Iubibile…

Atât de adorabile și de iubibile, ți le dorești imediat ce le zărești. Acestea sunt preferatele mele, căci sunt mare fană de vulpi și urși ❤️

animale handmade lână

Jucăușe…

Să știi să rămâi, mereu, și un suflet de copil, este foarte important. Pentru asta, avem nevoie să ne permitem să fim jucăuși. De ce nu, chiar să ne cumpărăm jucării, chiar și atunci când suntem, deja, adulți. Iată niște jucării potrivite și pentru cei mari: să vă așezați așa ceva pe birou, de exemplu, cu siguranță vă va aduce un zâmbet pe buze. ?

Crăciun…

Vreau să mai revenim puțin la acest subiect, pentru că ornamentele de Crăciun realizate de Boglárka sunt unele cu adevărat minunate, numai bune pentru atunci când sărbătorim… o minune.

Cu siguranță că aceste ornamente aduc bucurie multă în casă, pentru că un produs realizat manual este încărcat și cu energie pozitivă.

Dragoste…

O altă idee a lui Boglárka este aceea de a face tablouri din lână. Acestea pot fi, cu ușurință, oferite cadou la diverse ocazii, gen logodnă, aniversare, nuntă…

Lâna este un material care lui Boglárka îi place foarte mult, pentru că este natural, iar ei îi place tot ceea ce este natural. Ideea de a face așa ceva i-a venit după ce a văzut astfel de produse pe paginile de internet din străinătate. A fost dragoste la prima vedere, dar ar fi fost prea complicat că comande ceva de atât de departe. Așa că, după o vreme, a decis să încerce să facă ea astfel de figurine. A cumpărat lână smocuri și s-a apucat de treabă. Ea spune că încă mai învață, dar produsele sale denotă deja o mare pricepere.

Boglárka mai face și niște bijuterii superbe, despre care voi scrie, însă cu o altă ocazie ?

Dacă vă plac produsele ei, puteți comanda ceva prin intermediul paginii ei de Facebook, aici.

*
Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 8 =