floare din banat

Floare din Banat: sănătate și bucurie la fiecare masă!

Dacă este luni, este ziua în care Floare din Banat face livrările la domiciliu! Cu mare bucurie am descoperit, pe bătrânul Facebook, că în apropierea noastră există acest proiect. Este vorba de 28 de producători de lapte, din Timiș și Arad, care s-au asociat pentru a construi o fabrică de prelucrare a laptelui obținut din producția proprie. Așa ar trebui să funcționeze lucrurile! 

floare din banat

Misiunea este aceea de a furniza produse lactate organice. Produsele Floare din Banat le găsiți și în anumite magazine, însă Floare din Banat face și livrări la domiciliu, ceea ce înseamnă ceva ce susțin din toată inima: vânzare direct de la producător la consumator! Am comandat și eu de la ei, urmând ca tatăl meu să primească astăzi, 29 martie, primul pachet cumpărat. Pentru că îmi place mult ceea ce am aflat, vreau să dau informația mai departe.

Pachetul Family: 95 de lei, cu livrare la domiciliu

În perioada aceasta cu pandemia de coronavirus, Floare din Banat vă sugerează Pachetul Family.

Ce conține? 2 litri lapte 3.7%?, 1 buc. cașcaval maturat cu ardei iute?, 1 buc. cașcaval maturat cu piper?, 1 buc. unt 82%?, 1 buc. smântână 12%190 gr.?, 1 buc. smântână 20% 190 gr.?, 1 buc telemea vidată 300-400 gr.?, 1 buc brânză dulce 450 gr,?, 5 buc. iaurt 3.5% 200 gr.?, 4 buc kefir 3.2% 330 ml?, 4 buc. sana 330 ml?) + transport gratuit + 1 buc. kefir 330 ml gratuit + 1 buc. sana 330 ml gratuit.

Costă 95 de lei și se livrează la domiciliu, în fiecare zi de luni, dacă stați în următoarele localități: Timișoara, Giroc, Chișoda, Moșnita, Bucovăț, Ghiroda, Giarmata, Giarmata Vii, Dumbrăvița.

floare din banat

?Comenzi: la numărul de telefon 0725 575 336 (de luni până vineri, între 8 și 19) sau prin Facebook Messenger. Au un mic magazin și pe Facebook, aici. Pentru comenzi de peste 100 lei și pentru Pachetul Family, transportul este gratuit. În rest, comanda minimă este de 50 de lei. Deocamdată este disponibilă doar plata în numerar, la livrare.

Cum a luat naștere Floare din Banat?

Cooperativa Agricolă Timlactagro a fost înfiinţată în anul 2009, de către fermieri, crescători de vaci de lapte, în vederea dezvoltării acestora, având la bază sloganul „Numai împreună putem deveni puternici!”.
floare din banat
În prezent, cooperativa este formată din 28 de fermieri din județele Timiș și Arad (la început au fost 24), care au pus bazele unei mici fabrici de procesare a laptelui în localitatea Bucovăț, județul Timiș. Acolo se procesează doar lapte de cea mai bună calitate, obținut în fermele membrilor cooperativei, care își păstrează toate calitățile dăruite de natură, specifice unui lapte adevărat.
 
floare din banat
produse floare din banat

Ce include oferta celor de la Floare din Banat?

 • lapte de vacă
 • iaurt
 • kefir
 • lapte bătut
 • sana
 • smântână
 • unt de casă
 • caș
 • cremă de brânză
 • brânză telemea proaspătă
 • brânză dulce
 • brânză topită
 • cașcaval clasic
 • cașcaval cu mirodenii
 • zer
brânză dulce
Au și diverse delicatese, cum ar fi: cașcaval maturat cu ardei iute, cașcaval maturat cu oregano, cașcaval maturat cu cimbru, cașcaval maturat cu piper negru. Mereu un cașcaval natural, fără conservanți, fără stabilizatori, fără înlocuitori, fără alte E-uri.
Cașcavalul ras, necesar pentru atât de multe preparate, este un cașcaval ras natural, 100% românesc, preparat din laptele aprovizionat de la fermele membrilor asociației, fără conservanți, fără stabilizatori, fără înlocuitori, fără proteine vegetale, fără alte E-uri.
cașcaval ras
Am prezentat doar câteva dintre produsele lor; mai sunt multe altele!

Susțineți și voi producătorii locali,

cumpărați produsele Floare din Banat!

*Titlul articolului este motto-ul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 19 =