spitalul victor babeș

DONEAZĂ PENTRU SPITAL! Spitalul timișorean în care se tratează coronavirusul are nevoie de ajutor!

Mă adresez în primul rând timișorenilor mei. Donați pentru spital! Spitalul Clinic de Boli Infecțioașe și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” din Timișoara este cel în care veți fi tratați voi, familia voastră și cei dragi vouă – dacă veți avea neșansa de a vă infecta cu noul coronavirus COVID-19. Din acest motiv, dar NU numai din acest motiv, trebuie să ajutăm spitalul! ❤️?????

spitalul victor babeș

Spitalul Victor Babeș se află în linia întâi!

Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeş” din Timişoara se află în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului. Știm cu toții în ce situație se află sistemul medical din România, în general. Este nevoie, iarăși, de sprijinul nostru, al tuturor. Tot noi suntem cei care trebuie să oferim o mână de ajutor instituțiilor și medicilor aceștia. Și vă rog să o faceți! Voi dona și eu, chiar astăzi.

Mai ales că acest spital este cel în care ar putea să ajungă un membru al familiei mele, o rudă, un prieten sau o cunoștință. Este spitalul tuturor celor din Timișoara și din zonă. Vă rog să ajutați și voi!

În plus, spitalul acesta este cel în care lucrează medicul Virgil Musta, un medic al cărui nume s-a aflat, în ultima vreme, pe buzele tuturor. A vindecat, deja, zeci de oameni, datorită lui, spitalul acesta are rata cea mai mare de vindecări din ţară. Rezultatele lui sunt excelente. Vă rog să îl sprijiniți, pe el și pe echipa lui, în lupta aceasta!

Cei din țară pot sprijini alte spitale! Oferiți-vă sprijinul oriunde este nevoie.

donatie spital
Sursa foto: Pixabay

Campanie de mobilizare publică pentru susținerea spitalului

Spitalul deține și o asociație, Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara, care a inițiat o campanie publică de strângere de fonduri prin SMS și prin transfer bancar. Aveți două opțiuni:

  1. Trimiteți un SMS cu textul DONAȚIE la numărul de telefon scurt 8841. Numărul este valabil în orice rețea. Un SMS înseamnă o donație de 2 euro. Dacă vreți să donați mai mult, trimiteți mai multe mesaje. Sau donați cu metoda de la punctul 2.
  2. Faceți transfer bancar în contul deschis pentru donații: IBAN: RO84RNCB0255113757760002, banca: BCR, titular cont: Asociația Dr. Victor Babeș Timișoara, adresa: Str. Gh. Adam nr. 13, CUI: 18737642. Puteți trimite orice sumă. Mică, mare, va fi de mare ajutor!

Banii vor fi utilizați pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și de protecție în acest spital.

În primele 24 de ore s-au strâns, deja, peste 20 000 de SMS-uri!

Împreună suntem întotdeauna puternici. 

?

*Persoanelor sănătoase le recomand să meargă să doneze sânge la Centrele de Transfuzie Sanguină din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =