De unde cumpărăm… mobilier design?

Până de curând a fost o mare problemă să găsești mobilă frumoasă în România. NU prea mai este cazul. În sfârșit au apărut și la noi diversele magazine online în care găsești chiar și mobilier design – la prețuri pe măsură, de cele mai multe ori, dar măcar există în sfârșit opțiunea de a cumpăra și altceva, nu aceleași lucruri plictisitoare pe care le vând mulți dintre marii retaileri. Unul dintre magazinele online care îmi plac în mod deosebit este SOM PRODUCT.

De exemplu, numai când mă uit la măsuțele astea colorate, absolut delicioase, ca să zic așa, mă gândesc oare ce-o fi fost în capul meu când pe vremuri nu am ales așa o măsuță de cafea drăguță, ci am cumpărat o masă rectangulară obișnuită… și maro pe deasupra? Grrr… Noroc că de atunci gusturile mi s-au schimbat radical. Acum m-au cucerit imediat măsuțele de cafea Ufo.

Măsuțe de cafea Ufo: aici

Cred că v-am convins: acest tip de mobilier – mobilierul design – este gata să revitalizeze orice încăpere. Îmi plac în mod deosebit și culorile, și mai ales faptul că întotdeauna este acolo și un pic de lemn, pentru un organic touch, cum îmi place mie să spun.

Măsuțe de cafea Ufo: aici

Unde mai pui că oferă un spațiu adițional, sub blatul central al mesei – pentru un living cât mai organizat.

Măsuțe de cafea Ufo: aici

Un subiect pe care eu au am… rumegat foarte mult atunci când mi-am amenajat acasă home office-ul a fost cel al alegerii biroului. Este important ca masa la care lucrezi să fie nu numai comodă, ci și specială ca design. Ca această masă de birou Writing Desk ToDo!

Masă de birou Writing Desk ToDo: aici 

În același stil cei de la Som Product mai au și o masă consolă și o masă pentru machiaj. Masa de consolă Lillo eu aș folosi-o în antreu, pentru că dimensiunile ei reduse sunt ideale în holuri, foaiere sau atunci când vrem să economisiți spațiu. Atât partea superioară, cât și picioarele acesteia pot fi personalizate într-o gamă variată de culori.

Masă de consolă Lillo: aici 

Sau ce ziceți de o masă pentru machiaj? Masa pentru machiaj Lillo are de asemenea dimensiuni reduse, astfel cu siguranță se poate strecura cu succes chiar și într-un dormitor mai mic. La fel ca la consola de mai sus, și aici atât partea superioară, cât și picioarele pot fi personalizate.

Masă pentru machiaj Lillo: aici

Am eu ceva cu lămpile, și așa cum am scris aici, în articolul despre planurile de renovare dormitor, mi-aș fi dorit acolo o lampă cu trei picioare. Din păcate nu am avut loc pentru așa ceva, așa că nu am deloc o lampă de acest gen, nici măcar cu un picior. Dar voi dacă aveți loc, alegeți așa ceva, arată maxim și este foarte actual! Lampadarul Lamp Wanda vine în mai multe culori și se remarcă prin design-ul modern sub formă de trepied, picioarele fiind realizate din lemn de frasin. Lângă lampadar vedeți un scaun Ufo: are un design simplu, dar care creează un puternic efect vizual – mai ales prin culoare.

Lampadar Lamp Wanda: aici

Scaun Ufo: aici

Dacă îndrăgiți liniile bine definite, simplitatea formelor dar și funcționalitatea acestora, vă recomand mobilierul design de la Som Product. Sunt ușor de integrat în orice spațiu!

Hai, spor la cumpărături de mobilă cu adevărat frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =