Crăciun 2015

Iată că am terminat cu ornatul pentru Crăciun. Mă repet, cred, dacă vă spun că îmi place foarte mult să îmbrac casa în haine de sărbătoare. O fac de obicei la începutul lunii decembrie – anul acesta am „întârziat” puțin, pentru că unele lucruri le-am cumpărat abia acum, pe ultima sută de metri, plus că m-am și tot luat cu altele și am amânat momentul.

Anul acesta nu am făcut brad. Am decorat cu chestii de sezon două suprafețe din living și am agățat câteva mici ornamente la geam & pe sertare. Cam atât… dar aprind în fiecare seară mai multe lumânări și este o atmosferă de vis!

4

3

Pentru la anul vreau neapărat ceva verde… de exemplu, o coroniță foarte bogată din crengi de brad (artificiale sau nu), respectiv, trebuie să cumpăr un șirag sau două de luminițe albe, rotunde ca niște mingiuțe. Dar neapărat!

2

Așa-zisul meu brad:

5

Anul acesta nou intrate în casă sunt: cele două stele realizate din lemn și suportul alb, tot din lemn, vopsit shabby chic. Și este pentru prima oară când am îmbrăcat câteva cutii în hârtie de împachetat cadouri, strict pentru a le folosi drept decorațiuni.

6

Eu vă recomand: albul, lemnul, shabby chic-ul, lumânările, crenguțele de iedera și ornamentele croșetate, ca cele pe care le am eu de la mama (mai am și de vânzare trei seturi):

7

Bineînțeles, am o coroniță și pe ușa de la intrare, pe aceea am agățat-o încă din noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 5 =