Cele mai recente colecții de veselă WOW

Astăzi vreau să vă recomand 3 colecții recente de veselă și accesorii de bucătărie de la SOMPRODUCT. Toate se remarcă prin designul deosebit, uneori chiar ușor îndrăzneț, și prin materiale de excepție.

Colecția Black Caviar

Brandul australian Maxwell & Williams vine cu o alternativă modernă la vesela tradițională albă. Nu toată lumea este de acord cu vesela de culoare neagră… Dar trebuie să recunoaștem că ea ascunde multe posibilități, oferind un efect vizual wow (desigur, nu și atunci când aveți probleme cu calcarul.) Produsele sunt fabricate din porțelan de prestigiu, cu o glazură unică texturată. Se pot folosi în condiții de siguranță în cuptor, în microunde și în mașina de spălat vase.

platou Black Caviar aici

Colecția KJ

OK, poate nu vă place negrul. Dar ce ziceți de albul clasic, sau de… alb cu negru? De exemplu, dacă doriți căni cu mesaje amuzante sau fanteziste, care să vă aducă zâmbetul pe buze, colecția KJ de la Galzone este alegerea perfectă. Include produse foarte potrivite și pentru a fi oferite cadou!

cană Character aici

 

cană Hashtag aici

Sau ce ziceți de un set pentru tapas? Include 3 sosiere din sticlă, 3 sosiere de porțelan, 3 lingurițe de portelan și o tavă din lemn de frasin. Recomandate gurmanzilor adevărați!

set pentru tapas aici

Villa Collection

Preferata mea! Ador această colecție de la Galzone. Este îndrăzneață, inspirată din perioada anilor ’70. Ceramica de înaltă calitate și designul unic pictat manual va decora masa voastră și va aduce negreșit un plus de rafinament.

bol Petrol aici

Nu numai că sunt superbe, dar se pot băga și în mașina de spălat vase.

bol Blue/Grey aici

Care colecție vă face cu ochiul? 

2 thoughts on “Cele mai recente colecții de veselă WOW”

  1. Galzone, in mod clar. Seamana cu preferatele mele, cele de la https://www.suiteonestudio.com din care sper sa am si eu intr-o zi macar o canita. Le-am vazut copiate si pe la noi si vandute cam la acelasi pret. Si mai sunt foaaarte tari si cele de la Suzanne Sullivan, dar nici astea nu stiu sa fie pe la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =