perle

Get the look: bijuterii asemănătoare celor purtate de Regina Elisabeta și Ducesa de Cambridge

Nu ai cum să nu fi observat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii iubește perlele! Are o colecție impresionantă de bijuterii, iar dintre toate, cele cu perle par să fie favoritele sale. De cele mai multe ori o putem vedea cu un colier cu trei rânduri de perle, dar este celebră și o broșa a ei, rotundă. Și Catherine, Ducesa de Cambridge poartă foarte des perle, deși ea ne surprinde, deseori, cu modele mai moderne, mai actuale. 

desculță prin timișoara
Sursa foto: Pixabay

Regina Elisabeta a II-a poartă cele mai clasice bijuterii cu perle: colier cu una, două sau trei rânduri de perle, cel mai adesea fiind văzută cu un colier cu trei șiraguri de mărgele.

perle

Colier clasic, cu două rânduri de perle: aici

perle

 

 

 

 

 

 

Colier clasic, cu trei rânduri de perle, dar mai lungi: aici
perle
Colier extravagant, cu multe rânduri de perle: aici
cercei
Cercei cu perlă și zirconiu, aici
perle edison
Cercei cu perle mari, aici
***
În timp ce regina preferă bijuteriile clasice cu perle, Catherine, Ducesa de Cambridge poartă și bijuterii cu un design mai actual, mai tineresc. Desigur că nu îi lipsesc nici bijuterii clasice, cum ar fi cerceii simpli, cu o singură perlă mică sau mare, rotundă sau în formă de lacrimă. M-am străduit ca pentru colajele de mai jos să vă găsesc niște bijuterii cam din același registru estetic.
perle statement
Colier statement cu perle, aici
colier
Colier cu perle lacrimă, aici sau aici
cercei perle
Cercei în formă de floare, aici
kate middleton
Cercei cu perle mari și zirconii, aici
(Sursa fotografiilor cu Regina Elisabeta a II-a și cu Catherine, Ducesa de Cambdrige: People, Hello, Mail, Pinterest etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − three =