BH Manufactory – produse pictate manual, cu motive ungurești

Tot ce mi-a mai lipsit era o cană cu motive ungurești ❤️ Nu că n-aș deține o colecție de vreo… 50 de căni! Dar știți și voi cum este… Ce era să fac, dacă nu aveam una cu motive ungurești? Cum ar putea să existe o unguroaică, așa ca mine, care să nu aibă o cană ungurească?! ?

motive ungurești

Când am văzut cănile acestea de la BH Manufactory, pictate manual de către Hajnalka Benedek din Miercurea Ciuc, am comandat imediat una: pe roșu! Ulterior decoratului, toate produsele sunt tratate termic (la 160 de grade), pentru a conferi, astfel, durabilitate desenului realizat cu vopsele speciale pentru sticlă și ceramică.
cana motive unguresti
Teoretic, produsele sunt potrivite și pentru a fi spălate în mașina de vase. Totuși, eu voi feri cana mea de această acțiune mecanică și voi prefera să o spăl manual. Hajnalka realizează produsele cu multă migală și atenție, deci chiar cred că merită să ai grijă de ele. Pictează manual produsele din ceramică, porțelan și sticlă, ceașca aceasta de cafea este decorată, de asemenea, cu motive florale ungurești:
ceasca de cafea
Aici, un set pentru pălincă, tot cu motive florale de inspirație ungurească:
set palinca
Când mă uit la fotografiile acestea, mi se pare aproape incredibil că Hajnalka a învățat SINGURĂ să picteze. Se ocupă de handmade de 3 ani încoace.
model floral unguresc
Clienții sunt persoane fizice, dar și juridice; comenzi vin și din partea unor primării, de exemplu. BH Manufactory vă poate personalize diverse obiecte pe care doriți să le oferiți cadou, fie că este vorba de cești, căni, pahare, vaze, farfurii sau ceasuri. Hajnalka lucrează încet și cu răbdare, fiind perfecționistă și dorindu-și ca fiecare client al ei să fie 100% mulțumit. Fie că alegeți să cumpărați o singură cană sau să comandați un întreg set de farfurii, veți fi servit cu același profesionalism. Hajnalka își dorește clienți mulțumiți și fideli!
Unele produse BH Manufactory sunt disponibile pe stoc, altele numai pe bază de comandă. Dacă vă plac și vă doriți ceva, BH Manufactory este prezentă pe Facebook, pe Yatta și pe Crafty.
*
Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + eleven =