Ați auzit de Azure Owl Milk Paint? Arată grozav pe mobilă!

Ați mai auzit până acum de Azure Owl Milk Paint? Este un produs 100% natural, pe bază de calcar, foarte ușor de folosit. Conferă un aspect catifelat și ultramat: arată grozav pe mobilă! Nu necesită grunduire sau şlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă.   

milk paint

Încântați de cunoștință, nu-i așa? Cu ajutorul emulsiei Extra-Bond se poate aplica pe orice suprafață (laminată, PAL, lăcuită, metalică, din sticlă, ceramică, plastic). După uscare, suprafața devine ușor de șlefuit, iar la final trebuie aplicat un strat de lac sau ceară, pentru protecție. Este o vopsea foarte rezistentă! Unde mai pui că vine sub formă de praf, astfel că nu se va usca în recipient atunci când iei o pauză și nu lucrezi cu ea o vreme. O poți păstra pe raft oricât de mult!

azure owl milk paint

azure owl milk paint

Să recapitulăm proprietățile acestei vopsele:                        

 •    fabricat din ingrediente naturale;
 •    se aplică uşor;
 •    se usucă repede;
 •    fără mirosuri neplăcute în cameră;
 •    aspect catifelat și mat;
 •    nu se îngălbeneşte;
 •    foarte rezistentă

De ce să vopsim mobila? 

 • pentru că mobilierul vopsit arată foarte estetic;
 • creăm valoare;
 • este un lucru economic şi ecologic;
 • poate fi o ocupaţie distractivă;
 • dezvoltăm creativitatea;
 • prin asta putem aduce mai mult stil în căminul nostru

vopsire mobila acasa

Am aflat despre Azure Owl Milk Paint de la distribuitorul acesteia în România, Ádám Ágnes din Miercurea Ciuc. Vopseaua poate fi achiziționată de aici. (Prin intermediul lui Ágnes însă, vopseaua Azure Owl Milk Paint este prezentă și la Cluj-Napoca, Târgu Secuiesc, Brașov, Odorheiu Secuiesc; în curând, și la Gheorgheni). Woodshop este și pe Facebook.

Însă în afară de faptul că aduce această vopsea în România, că vopsește mobilă cu ea și că susține și diverse ateliere în domeniu, Ágnes mai comercializează și alte produse. În plus, vine în întâmpinarea dorințelor clienților și cu idei și/sau servicii pentru renovarea și amenajarea casei. În magazinul ei online Woodshop găsiți produse, servicii și consultanță în domeniul lemnului. Pe blog aveți parte de inspirație și sfaturi utile.

azure owl milk paint

Obiectivul principal al paginii Woodshop este de a oferi o gamă largă de produse calitative din lemn, și de a asista tot procesul vânzării, cu o gamă completă de servicii: consultanță pre-vânzare și post-vânzare pentru materialele și produsele comercializate, servicii de vopsire mobilier, consultanță de amenajări interioare. Am frunzărit toată pagina ei și am fost foarte impresionată de produse! Ele mai pot fi și personalizate după cerința clienților.

Dacă te interesează vopseaua Azure Owl Milk Paint, Ágnes sau colaboratorii ei te poate învăța să o folosești în mod corect. Acest lucru este extrem de important: atunci când cumpărăm sau vopsim mobila, ne dorim cu toții ca rezultatul să fie unul de calitate și durabil. O piesă de mobilier vopsită necorespunzător nu va rezista în timp, vopseaua se va duce de pe suprafață la prima curățare sau lovitură.

adam agnes
Ádám Ágnes

shabby chic

Atunci când intrați pe pagina Woodshop, merită să aruncați o privire la toate categoriile din meniu. Veți descoperi o serie de produse din lemn (jucării, bijuterii, decorațiuni, mobilier):

woodshop
Agendă gravată, din lemn, cu copertă pliabilă
colier lemn
Colier Flamingo

În timp ce mă uitam pe site, a fost o surpriză foarte plăcută să descopăr că am o broșă pe care o comercializează și ea! O achiziționasem la târgul artizanilor de la una dintre edițiile Zilelor Culturale Maghiare de la Timișoara. Nici nu mă gândeam că voi ajunge să o cunosc pe Ágnes! Este vorba despre acest model de cățeluș-șoricar, aici sub formă de colier:

caine

În ofertă există și o serie de produse din materiale reciclate (bijuterii, portofele, genți și decorațiuni din materiale reciclate, mobilier realizat din materiale reciclate (europaleți, lambriuri) sau mobilier vechi, recondiționat prin vopsire:

tava sticla
Tăviță decorativă din sticlă reciclată
scaun din lemn
Fotoliu pentru grădină, din europaleți
cuier din paleti
Cuier din europaleți

Toate produsele de pe site au o legătură sau alta cu ecologia, fiind vorba, în general, de unele realizate din materiale reciclate. Iar 99% dintre ele sunt realizate de artizanii din zonă, pentru care pagina Woodshop este un marketplace binevenit – o inițiativă lăudabilă aceasta de a aduce laolaltă mai mulți creatori de frumos!

pojga jucarie
Jucărie din lemn

*

Acest articol a fost realizat în cadrul unei campanii de promovare a tinerelor antreprenoare maghiare din România. #erdélyivállalkozónő

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + sixteen =