Am cusut două perne dintr-o veche față de masă

Prin luna ianuarie a anului trecut am scris despre cum mi-am cusut o față de pernă decorativă dintr-un material vechi, pernă pe care am ornat-o apoi cu o bucată dintr-o veche față de masă croșetată. Recent am apucat să cos și o a doua față de pernă, întrucât îmi mai rămăsese niște material.

Da, am tăiat fără milă fața de masă – dar măcar am refolosit-o, nu zace în fundul unui sertar sau dulap, ci va fi expusă și admirată.

Iată-le împreună. Nu-i așa că sunt frumoase? Celei de-a doua i-am mai adăugat și două mărgele din sâmburi, asta după ce am plasat materialul croșetat oblic, ca să fie… with a twist.

Pozele care m-au inspirat le găsiți aici și aici. Scopul acestei postări este aceea de a vă inspira și pe voi, de a vă arăta că este nevoie doar de un pic de imaginație și curaj pentru ca mileurile vechi să își găsească loc și astăzi în casele noastre. Trebuie doar să știm cum și unde să le plasăm. Atunci când am căutat inspirație în acest sens am găsit o mulțime de idei. Am scris despre asta în articolul Cum să decorăm astăzi cu mileurile… de ieri?, pe care vă invit să îl citiți.

Dacă vă uitați cu atenție, în spate se mai vede și ceea ce este acum o față de pernă realizată dintr-un sac. Efectiv dintr-un sac! Hai că vă arăt și de mai aproape…

Lasă inspirația să vină la tine, apoi treci la treabă! Nici eu nu mă voi opri aici. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 13 =